Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farkas Kitti

2009.09.10

Kép  Név: Farkas Kitti (balról)

Szül: 1985.08.26. Kecskeméten

Civilben: eladó

Zenei hatásai: általános iskolában benne voltam az énekkarba, jártam népdaléneklési versenyekre(ahol mindig első lettem :-) ), 6 évig tanultam zongorázni, voltam szíinházban fellépni, 19-20 évesen egy zenész mellett énekeltem, de ennek sajna vége lett... ! Jelenleg egy KASZSZ nevű csapat tagja vagyok, és nagyon élvezem! amúgy nincs igazán kedvenc műfajom, mindent meghallgatok és majdnem mindent szeretek is!

Szabadidő eltöltésének módja: alvás, mosás,főzés, vasalás, takarítás, csavargás, sétálás, éneklés, film nézés, msn, néha olvasás, zenehallgatás...azthiszem ennyi

 

 

 

Mások szerint:

 

Kittit egy fellépésen ismertük meg, lelkes közönségként tapsolt és gratulált nekünk, s jelezte, hogy akár ő is szívesen részt venne nálunk egy-két produkcióban. Mondtuk, gyere, mindig elkél az új ember. És jött. És azóta is folyamatosan.

Nagyon lelkes, imád énekelni, csak még egy kicsit félénk, de ezt is hamar le fogja küzdeni. A hangi adottságai megvannak hozzá. :) Folyamatosan néz, tanul, figyel, ismerkedik az új dolgokkal, kérdez. Egyre jobb és jobb szeretne lenni mind az éneklés mind pedig a szereplés területén. Nagy elvárásai vannak magával szember, ezért néha el is kedseredik, ha nem minden úgy alakul, ahogy eltervezte. De egy-két bátorító szó után már ismét lelkes és hajthatatlan. És folyamatosan mosolyog. :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kitty <3

(Králi, 2010.01.09 17:23)

Asszem ezt a szent Král nevet megtartom:D

A Kitti.. Ő egy roppant aranyos, humoros, jószívű cicalány. illenek hozzá a cicás szerepek. Nagyon szeretni való a Kitti, és nagyon jó énekelni vele:D:D

pusssz

Farkas Kitti

(Kitty, 2009.09.24 16:41)

Kedves Menyét! hát ha nem szatír, de valami helyes pasi fog otthon keresni, akkor állok elébe ;-)

menyét

(a szent KRÁL, 2009.09.18 17:58)

Kitti remélem nemfogsz csodálkozni, ha ezután mindenféle szatír fog téged a házatok előtt várni:D:D

kitty0826@freemail.hu

(Farkas Kitti, 2009.09.10 12:15)

mielőtt bárki hülyének nézne, szándékosan van ott a cimem....egy másik hozzászólásnál az email cimem van ott!

6044 Kecskemét Kossuth Lajos u. 189

(Farkas Kitti, 2009.09.10 12:10)

hát igen...ebbe a leirásba van azért igazság!! Köszi Kriszti a dicsérő szavakat is! :)