Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A K.A.SZ.SZ. azért jött létre, hogy összegyűjtse azokat a környéki (Kecskemét és környéke), tehetséges fiatalokat, akik szeretnek játszani, énekelni, szerepelni, táncolni, de eddig még nem találták meg a megfelelő segítséget szenvedélyükhöz. Célunk, hogy színvonlas előadásokat hozzunk létre, hogy szórakoztassuk a közönséget, és ezáltal mi is jól érezzük magukat.

Repertoárunkban szerepelnek musical-ek, prózai darabok, versek, ezen belül viszont széles a választék.

Legelső előadásunk 2006. május 29-én volt a Kecskeméti Katona József Színház Üzemszínházában, ahol a Valahol Európában című musicalt mutattuk be. A csoport azóta rengeteget fejlődött, komolyodott,:)), átalakult, de ugyanolyan lelkesedéssel játszik.

Itt szeretnénk megemlíteni azt is, hogy csoportunkba bárki bekerülhet. Egyikőnk sem szép, egyikőnk sem profi. De van bennünk elhivatottság. Együtt tanultuk meg azt, amit idáig elértünk. Valljuk, hogy mindenkiben rejlik tehetség, ami fejleszthető. Mi pont ezért jöttünk létre, hogy azokat a fiatalokat karoljuk föl, akik éreznek magukban affinitást arra, hogy szerepeljenek, de vagy nem merik ezt elkezdeni, vagy a pozitív visszajelzés hiánya miatt még meg sem próbálták.

Tehát sok-sok szeretettel várunk mindenkit (10-100 évesig), aki érez magában annyi elhivatottságot, hogy kis csapatunk tagjaként előadásokban szerepeljen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cccccccccccc

(Lala, 2010.01.28 17:07)

1-2 kiló plussz?
akin nincs, arra rakunk!
ezért vannak a nyári halál-táborok... zacskósleves bográcsból, amiben a 6... jah, már 8éves Pötit főzzük... vadmurokkal ízesítve
ez komoly, ajánlom a ááááááááááááááááááááááááááááááááá most néztem és CENZÚRÁZTÁK!!! a Pötit-főzzük-vacsorára-kép nincs fönt, minő borzalom de sebaj, nekem megvan odahaza háhááá, na majd intézkedek!
aztán másnap (mivel ez mind elfogyott) szintén bográcsból, de immár rizsesvirslis-darázsrágta-lecsó... utána tonnányi főttkukorica és ajváros palcsinta... nyami, jah, lekvár is van benne
és ha végignézek a csapaton... egyikmásik őrült már összekormozta magát a bográccsal, mert ájj!!! minden cseppért kár!
meg aztán különben is
épp tegnap tartottunk kiselőadást Lacinak arról, hogy az a pár kiló plussz kell, mert jobban néz ki az ember úgy (a ráncainak is kifejezetten előnyös)
szóval nem csak a fiúk szeretik, ha van mit fogni a lányon...

Rólam:), Rólunk

(Kriszta, 2009.09.24 12:23)

Köszönöm amit itt leírtatok.
Igen, az egész társaság és csapat lényege, hogy örüljünk annak, amink van és keressük meg magunkban a rejtett vagy elfojtott képességeket. Örömzene, tudjátok? :)
Amikor énekelsz akkor ne arra figyelj, hogy a másik....hanem arra hogy te mit élsz meg ezalatt, az énekben, a karakterben, amit megformálsz....

Jó tudni, hogy ez a három év nem telt el hiába. Igazából szembe megyünk az áradatnak, mert sajnos manapság nem elfogadott az hogy örömből tegyük azt amit teszünk, nem foglalkozva a másikkal. DE nem adjuk fel, ugye, KASZSZ? :)

Mert mi így vagyunk boldogok. :)

hyawata@freemail.hu

(Éva, 2009.09.24 12:18)

Sziasztok!
Én is csak buzdítani tudok mindenkit, akit érdekel a színjátszás, hogy bátran csatlakozzon. A saját példám bizonyítja, hogy itt valóban nem a kor, vagy az előképzettség számít. Először nézőként ismerkedtem meg a csapattal, csupa életvidám, fiatal emberke énekelt, játszott a színpadon. Már akkor kedvet kaptam a dologhoz, de belegondoltam, mit is keresnék én köztük, hiszen mindannyian a gyerekeim lehetnének. Azután felvettem velük a kapcsolatot iwiwen, s elmentem egy próbára. Azóta itt vagyok...Egy nagyon kedves, szeretetre méltó, és szeretetet adni tudó közösséget ismertem meg. Itt nem az számít, honnan jössz, hány éves vagy és van-e rajtad 1-2 plusz kiló. Csak az a fontos, hogy szeresd, amit csinálsz. Mindenki lehetőséget kap arra, hogy előhozza magából azokat a rejtett képességeket, amelyekről sokszor még magának sincs fogalma.

Történet?

(Laci, 2009.09.16 22:27)

Hy man :D

Üdvözlök minden kóbor lelket aki erre tévedt és meg akadt szeme e szép irodalmi fogalmazáson. ^^
Én mint a "név" léc is mutatja; Laci vagyok.
Tényleg várunk mindenkit aki szeretne színészkedni, és énekelni ^^.
Az én ide kerülésem elégé kóbor-latos volt XD
Először fa vagy nem is tom..... Jaaa meg van, háttér táncos akarodztam lenni x). De végül szereplő lettem a Rómeó és Júniusban (xD) mint Mercution - azóta tudom helyesen leírni ezt a nevet :) mire nem jó ez KASZSZ - mert valaki beköpött hogy némi legesen tudok énekelni.
Szóval itt minden megtörténhet :)

Ja és kiemelt figyelmet kívánok kérni a férfi személyektől, mert lassan kezd kisebbségi érzetem lenni a csapatban, mert már csak 4en vagyunk férfiúk akiknek fel kell vennie a csatát a nő túlerővel :P
Szóval HELPPP!

Szóval kommen sie hier(telen) ide :)