Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv

2009.09.10

Kedves Látogatók, Barátok, Ismerősök, KASZSZ tagok!

Ezt a Vendégkönyvet azért hoztam létre, hogy az oldallal, a csapattal, a fellépésekkel és egyebekkel kapcsolatos megjegyzéseiteket, véleményeiteket, örömötöket, bánatotokat ide be tudjátok írni!

 

Jó fórumozást kívánok!

 

K.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Minden jó

(Gitta, 2011.07.01 23:45)

Nagyon NAGY koncert volt. Tényleg. Istenien éreztem magam. :D Azóta akivel leállok beszélgetni ezt újságolom el neki elsőnek. :D Nagyon rendesek voltak a szervezők is ezzel a virágos ajándékkal, szerintem tényleg nem várta el senki, és így tényleg meglepetés volt, hatalmas öröm volt, meg hogy vissza is tapsoltak. Bár többen lettek volna. De így is megvolt a hangulat. :D Úgyhogy ezzel az összeállítással mehetünk máshova is nyugodtan. X3 Hajrá KASZSZ!

öröm, bódottság...

(Éva, 2011.07.01 18:43)

Csak most volt időm ide ülni, és örömmel olvastam a kommenteket. Nagyon büszke vagyok a CSAPATra csupa nagy betűvel. Mindenki odatette magát a fellépésen, meg is lett az eredménye. Én úgy érzem, most jutottunk el arra a szintre, hogy valóban csapatként tudjunk együtt dolgozni, és tudjunk örülni egymás sikerének. ( Én pl: jobban izgultam a többiekért, mint magamért. )
Olyan teljesítményt nyújtott mindenki, hogy leesett az állam.
Nagyon jó érzés, hogy nincs rivalizálás, irigykedés közöttünk. Szerintem nyugodt szívvel mondhatom, hogy barátok vagyunk, s a barátok a bajban is segítik egymást. Átéltünk már együtt hullámhegyeket és völgyeket is, de mindig talpra álltunk. Büszke vagyok rátok!!!

:))))))

(K., 2011.07.01 07:57)

Hát én is hatódok megfele, valaki tudja, mi ennek az oka.
Örülök, hogy jól vagytok és jól megy a szekér, meg hogy kezdtek felébredni. Jó ilyeneket olvasni!
Gratulálok!
:)

ui

(énmégmindig, 2011.06.30 23:21)

nem félreérteni!! máskor is büszke vok, h kaszszos lehetek, különben nem leenék... :) de most igazán nagyon-nagyon :)

ejnyemár

(nikécske :D, 2011.06.30 23:19)

gyerekek, nem gyakran mondok ilyet, de ma frankón büszke voltam, h kaszszos lehetek!! :D
ha láttatok volna... :D mindenki megkérdezte, h mit virul a fejem, meg h honnan van virág meg h milyen volt a koncert meg jajdegratuláltak meg mindenség :D:D
tiszta boldogság...

Hatódok itt megfele, Kittinek meg nem írok

(Márk, 2011.06.30 21:49)

Türelmesen megvárjuk, míg sínre teszed a dolgaidat. :) Visszavárunk az új életre kelt csapatba! Majd csak lesel! :)

Höjj!

(Márk, 2011.06.30 21:44)

Hát milyen élet van itt a honlapon! Ezazezazezaz! Tetszik ez nekem!
A pörgős hangulat fenntartása bizony jó ötlet. Rajta leszünk az ügyön. Nagyon jól esett és esik, hogy Ti mindannyian úgy gondoljátok, hogy pörögjünk fel. Öntudatra ébredtünk, ahogy Évi mondta. Azt gondolom, úgy működik ez, hogy egymást húzzuk fel, egyre jobban és jobban. A csúcsra, úgy értem, nem idegileg. :)
Nagyon inspiráló egy ilyen közösség. És örülök, hogy eljutottunk ide. És közösen.
Most személyeskedni fogok egy kicsit. Mióta Kökény Kriszti elment tavaly tavasszal, sokszor érzem magam egyedül. Sose volt sok barátom, de aztán nagyon padlóra kerültem és az a kevés is úgy eltűnt, mintha sose lettek volna. Bajban derül ki, ugye...
Ti tartottátok bennem a lelket. Én mindig nagyon szerettem Kaszszos lenni, tudnám ezt főállásban csinálni, és tavaly nyár óta még többet jelentetek nekem emiatt (is).
Viszont ilyenkor rosszul tud esni, ha azt tapasztalja, hogy ami annyira fontos, az másoknak nem. Egy szó, mint száz, jó azt látni, hogy nektek is fontos.
Szóval köszönöm!

:(

(Kitty, 2011.06.30 19:45)

Sziasztok!

persze pont most maradok le minden jóról!!!! úgy útálom az ilyet...de jövöhéten márcsak azért is elmegyek!!!! csak irjátok meg mikor hol stb....meg ha van valami fontos amiről tudnom kéne légyszi azt is!!!köcce
puszika

Csak egy kis apróság:)

(Lala, 2011.06.30 15:01)

Ha már kedvencek:)

http://www.youtube.com/watch?v=-7lnrEfJcyA&feature=related

csakúgy:))) és a link Szilvinek (is):)

(Laller, 2011.06.30 14:48)

Üdv mindenkinek!:)))

Szerintem a tegnapi pörgős próba nagyon inspiráló...
Csak az kell hogy ne hagyjuk leülni ezt a remek pörgős hangulatot...
Nekem tetszik:)...
A megjegyzéseimet pedig zárójelben kell érteni. Csak azt is várnám hogy felém is érkezzen kritika, mert akinek műsort adunk, szintén külső szemlélő. Persze ha az ember jól érzi magát egy dalban, már fél siker, de mindig van min javítani. Ami sokkal egyszerűbb ha felhívják az ember figyelmét a hibáira...
Én megköszönném, ha valaki beleszólna, (belémszólna:D...)
Már ha a cél a fejlődés, akár mozgás, akár az éneklés terén...
Regény vége:)
Csak sértődés ne essék!...
Puszi...

Szilvi! Itt a link amit kértél...:

http://www.youtube.com/watch?v=uRzRzQTkGSQ

Itt halható a tökéletes beszéd és énektechnika. Hát nem csoda hogy ezidáig csupán egy ember énekelte ezt a dalt nagyközönség előtt:)...

Kitty! Kitartást, és jobbulást!...

Estére pedig... NO PARA!

Hali!...:)

Kérdés

(Gitta, 2011.06.30 14:16)

A színpad fedett lesz? Vagy bent leszünk? Mi lesz ha szakadni fog az eső? (mint most)

mindenféle :)

(niké, 2011.06.29 23:08)

Drága Kittycicánk! mi is puszilunk nagyon!! költözködjél, gyógyulgassál! Szegénykém, h pont a mai próbáról kellett lemaradnod... nagyon zsír volt pedig, uh köszi mindenkinek az igyekezetet meg, h ott voltunk - nem csak testben, hanem mindenhogy! :) csak így tovább; aztán várom a holnapot...!!! :S :)
más:
amit ígértem: http://www.youtube.com/watch?v=uTIF03RkOLg
(csak erős idegzetűeknek! :D)
mégmás: nagyon örülök, h ilyen jól tudtunk beszélgetni kaszsz-létet érintő dolgokról, sztem nem árt néha, főleg ha még értelme meg látszata is van - és szerintem mostanában van :)

ennyike :D
pussz mindenkinek
holnap tali - ju ju ju ju jujj :D
ui: a kód amit most be kell írnom úgy kezdődik, h "FA..." xD

gondok......

(Kitty, 2011.06.29 07:19)

Sziasztok drágáim!
A helyzet az, hogy kicsit felborult az életem, meg a gondok mostanába nem kerülnek el...kezdjük azzal, hogy el kell költöznünk onnan ahol most lakunk, mert hazajön a tulaj végleg...a probléma megoldva, ugyanis van egy fajin főnököm aki odaadta a lakását ingyen, tehát csak rezsit kell fizetnünk, szóval ez kipipálva...bár iszonyat sok munka lesz ott meg vásárolnivaló de legalább tudunk hol lakni...szóval majd egyszer ha kész leszünk meginvitállak titeket oda...a másik problémám hogy asszem mostanába lehet kihagyok pár próbát, mint a mait is, ugyanis tegnap gyökérkezelésen voltam a fogdokinál és nemhogy énekelni, de a számat se tudom kinyitni normálisan(sokak örömére... :-P ) és sajna ugye ezzel többször vissza kell majd mennem, úgyhogy nem tudom mennyire fognak majd alkalmanként megnyúzni, de ha tudok akkor megyek mindenképp!!!!hisz akarok menni, ne aggódjatok csak most nem megy....meg reméljük a héten túl leszünk a költözésen, és akkor jövöhéttől már kicsit nyugodtabbak lesznek a napjaim!egyébként most úgy nézek ki, mintha a jobb pofikámra behúztak volna egyet... :-(( de túlélem!!!erről ennyit!A többi dologról, amit meg ide irtatok egyetértek!!!erre csak ennyit tudok mondani!és neharagudjatok hogy most nem tudok majd menni, nem igy terveztem én se, de sajna ez van...nekem se jó igy! na puszikálok mindenkit, ügyik legyetek!!!!
sziasztok

:)

(Éva, 2011.06.29 07:08)

Csak annyi a hozzáfűznivalóm az előttem szólókhoz, hogy teljesen egyetértek, s örülök, hogy a KASZSZ kezd öntudatra ébredni...
Néminemű technikai probléma, más napokon valami helyről kell gondoskodni, mert ezt a termet szerdánként vehetjük igénybe.
A több próbát támogatom, hiszen én is két helyen dolgozom, s nehéz összeegyeztetni a dolgokat.

Megszólalok

(Gitta, 2011.06.28 20:46)

Igen, az tényleg jó mikor az ember megtalálja azt a számot ami tényleg az övé, mert akkor mi magunk is ahányszor énekeljük őket, annyiszor jól esik nekünk is. :) Lehet, hogy csak akkor jössz rá, hogy az az igazi, mikor már huszadjára hallgatod/énekled. Én amikor megtaláltam a wakát, akkor még egyáltalán nem éreztem magaménak, és minél többször énekeltem, annál jobban éreztem, hogy ez igen, ez az ami én vagyok. :)

Válasz Petőfinek

(Márk, 2011.06.28 10:03)

Ez jó, most tényleg keresgélős fázisban vagyunk, és tényleg jó lenne megtalálni a "mi dalainkat".
Úgy gondolnám, hogy ebben sokat segíthetnek a társak, de az otthon énekléshez ragaszkodok (énekléshez, nem énekelgetéshez), nem a dal kiválasztásában, hanem kigyakorlásában szerintem utolérhetetlen.
Várom a többiek véleményét arról, hogy rá tudunk-e szánni 6-7 órát egy héten. Szerintem igen.

szerintem

(niké, 2011.06.27 22:15)

szerintem igen. igen, hajlandóak vagyunk, mert ha már 2-3 órát rá tudunk áldozni egy héten, akkor 6-7 órát is :)
és főleg ilyenkor, mikor fellépésre készülünk, azt látom, h mindenki egy kicsit jobban odaszánja magát, és ezt "ki kéne használni"!

még ami foglalkoztat mostanában, hogy bővíteni kéne az egyéni repertoárunkat - ezért is támogatom a 'többet együtt gyakorlást', mert szerintem kell az, h ha valaki hoz egy új dalt, akkor az jól kiderüljön, h jól áll-e neki vagy sem. és ezt magamon tapasztaltam, h az oké, h én elénekelgetek magamban itthon egy dalt, de az nem biztos, h nekem való, és erőltetni kéne...
az olyan jó, mikor valaki rátalál a dalára :) csak most vannak dalok, amik olyan keresgélősek, és van mindenkinek 1-2, ami igazán az övé, és jó lenne az, ha minél több olyan dalt találnánk, ami igazán a miénk :)
nah, megint túlpofáztam a dolgot... xD szóljatok, ha fogjam be! :D

próba szerdán

(Szilvi, 2011.06.27 15:20)

Sziasztok!:)

Márk üzeni, hogy szerdán a próba 5-től a teremben lesz, ahol múlt héten is voltunk. A próba tarthat 9, 10, 11...óráig, arra számítsunk, hogy sokat fogunk gyakorolni.:)

Mindenkinek nagyon szép délutánt kívánok.:)

Mind Niké, mind Márk regényével egyetértek, nagyon hálás vagyok ezekért a sorokért, mert fontos gondolatok kerültek elő, a Kaszsz jövőjét illetően mindenképpen. Akkor írok bővebb véleményt, ha összeszedem a gondolataimat.:)

Válaszregény

(Márk, 2011.06.26 19:47)

Örülök, hogy előjött a téma (és nem én hoztam fel), mert akkor most előhozakodok pár dologgal.
Igen, igen és igen. Nagyon jó lenne gyakrabban összejönni gyakorolni, nem csak ilyenkor, hanem alapból. Törióra következik.
Amikor elkezdtük ezt az egész dolgot csinálni, azóta mondjuk, hogy megfelelő háttér híján magunknak kell úgymond tőkét kovácsolni magunkból. Milyen szép is lenne, hogy maroknyi fiatal, akik csupán a lelkesedésükre támaszkodva olyat hoznak létre, komoly, elismerésre méltó teljesítmény, nem mellesleg bevétel van belőle.
Csak aztán nem történt semmi. Azóta se nagyon, bár én az indulás óta most először érzem azt, hogy megindult a Kaszsz felfelé.
Rengeteg olyan ötlet van, hogy miket csináljunk, de ehhez közös áldozatvállalás kell. Kell. Nem megy az, hogy várunk, hogy majd ha fut a szekér, akkor én is felszállok rá, mert ha csak ketten-hárman húzzák, nem fog futni soha.
Szívem szerint én heti öt napot foglalkoznék a Kaszszal, minden nap próba, meg ilyenek. Amíg viszont ez nem megoldható, nem győzöm eleget hangsúlyozni az otthon gyakorlás fontosságát sem. Egész egyszerűen nem jutunk anélkül sehova. Ki az, aki rendszeresen gyakorol otthon?
Felvetem, hogy találkozzunk most gyakrabban gyakorolni. Meg tudunk egyáltalán beszélni egy időpontot, ami jó? Hajlandóak vagyunk lemondani más programokról vagy akár szabadidőről a Kaszsz javára?
Hajlandóak vagyunk áldozatokat vállalni azért, hogy jussunk a Kaszszal valahova?
Szeretnénk jutni a Kaszszal valahova?

hümm

(niké, 2011.06.26 13:26)

lehet, h pesszimista vagyok, de sztem erre a fellépésre kicsivel kevesebbet gyakoroltunk a kelleténél. persze ezt főként magamra értem, de úgy össznépileg is, pl. sztem tényleg kellett volna jókis denszet csinálni a wakawakára pl meg ilyesmi. no, mostmár mind1, de olyan merült föl bennem, hogy szerintetek ilyenkor, mikor így tényleg készülünk valamire, nem kevés ez a heti 2óra? mert szerintem nagyon. engem pl nagyon zavar, h még egyszer sem mentünk le egyben a műsorral, ami most csütörtökön!! lesz. szerintem ilyenkor megpróbálhatnánk gyakrabban összejönni gyakorolni, meg ha vki véletlen ráér, akkor sztem hosszabb időt is lehetnénk együtt, hogy 1-1 dalt ne 1x énekeljen el vki, hanem ahogy elmúlt hetekben is, próbáljunk dolgozni rajta. és most nem arra gondolok, h mindig, csak ilyenkor, h tényleg olyan műsort adjunk, ami megállja a helyét közönség előtt - és most nem azt mondom, hogy ez nem olyan lesz!!! :)
nah, megint regényt írtam, bocsesz 8)
pusszantás mindenkinek, szerdán tali!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42

Következő »