Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv

2009.09.10

Kedves Látogatók, Barátok, Ismerősök, KASZSZ tagok!

Ezt a Vendégkönyvet azért hoztam létre, hogy az oldallal, a csapattal, a fellépésekkel és egyebekkel kapcsolatos megjegyzéseiteket, véleményeiteket, örömötöket, bánatotokat ide be tudjátok írni!

 

Jó fórumozást kívánok!

 

K.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nos

(niké, 2010.08.11 23:36)

héló, evribádi!
gyermekeim, mi ez a felfordulás? :)
hallom, mi folyik itt. jöttem hát, hogy rendet tegyek... :D
nohát
Viktorunknak,-ról,stb annyit írnék, hogy egy részről becsülendő, hogy ő igenis kimondta nagynyilvánosság előtt, amit senki nem mert eddig (beleértve engem is), másrészt viszont sajnálom szegényt, mert nem mindent lát tisztán még itt, hiszen nem is láthat - mi sem látunk. sajnálom, mert szar lehet pont ilyenkor belecsöppenni egy ilyen kis társaságba. igen, be kell látnunk, szétesőben voltunk mostanában, elég durván. ha nem lennék derűlátó, és mostanában valamelyest kezdeményező is, azt mondtam volna, h " áh, itt a kaszsz-nak vége ". menthetetlennek tűnt a dolog. de ahogy én látom, gyakorlatilag a nagy, régi bagázsból 1-2 ember maradt, és be kell látni, hogy igazából most valami új indul el, valami úl lökettel, új célokkal.
namost ebben az a furcsa, h a régi és az új között nem volt szünet, nem volt igazi látványos váltás, hanem egy csúnya, döcögős átalakulás volt, és szegény Viktor ebbe csöppent bele. nem csoda hát,hogy ilyen kuszának és kilátástalannak látja a helyzetet.
ámde, mint olvastátok véleményem, szerintem igenis meg tudunk újulni, mert van utánpótlás ;D, van vérfrissülés, és ami szerintem az egyik legfontosabb kéne hogy legyen, vannak fellépések, új lehetőségek!
és ami a magánélet és a kaszsz keveredését illeti: a magánéletet nyilván nem lehet kizárni, főként egy ilyen helyről nem, ahol a lelkünkel játszunk, és az a célunk hogy dalban, játékban egyaránt kitárulkozzunk egymás előtt. viszont nem szabad, hogy ez legyen az egyetlen biztos pont, nem szabad, hogy egy belterjes szanatóriummá váljunk (mondom ezt én... :D )!
mindig kell, h legyen célunk és feladatunk!
hát így :)
puszilok mindenkit
jövő szerdán találkozunk

ki tudja

(Viktor, 2010.08.11 00:56)

azért nem írtam neveket ,ez csak egy vélemény volt amit megosztottam veletek ,hisz arról volt szó hogy legyünk őszinték ,szerintem volt benne elfogadás is de ha te úgy látod lehet... ettől színes a világ hogy nem vagyunk egyformák:) igazad van szeressük egymást és nem lesz gond :)

hoho...

(Robi, 2010.08.10 23:22)

Ha már így összejöttünk, én is hozzászólnék...ha lehet.:)
Sokmindent leírtatok, ami szép és jó, de elfelejtettétek, hogy nem vagyunk egyformák, és ettől színes a világ.:) Én sem vagyok régóta a CSAPAT tagja, de még én sem mertem így véleményt mondani, ahogy te tetted Viktor. Ezt csak azért írom le, mert a véleményedből számomra egyedül az elfogadás hiányzott, úgy, hogy nem is ismered még a csapat tagjait.
Úgy hogy ne is mutogassunk tovább egymásra, csak szeressük egymást gyerekek...:)

Halleluja.:)

tehát

(kitty, 2010.08.10 18:25)

na gyerekek! szerintem maradjunk abba, hogy mindenkinek igaza van meg nem is... és abba, hogy aki akar jön, aki nem akar nem jön és kész....szerintem az a lényeg hogy akik ott vannak a próbán és énekelnek, játszanak és szívvel lélekkel csinálják, azok a legfontosabbak...és szerintem csak ezekkel az emberekkel kell foglalkozni, hisz ezek az emberek alkotják a CSAPATOT!szerintem amennyire lehetett kiveséztük a témát, úgyhogy ha ezentúl bárkinek bármilyen gondja baja van persze hogy elmondhatja hisz az őszinteség tényleg nagyon fontos! csak mostmár koncentráljunk azokra, akik ott vannak és ne azokra akik nem valószínű hogy lesznek!
na ennyi, én részemről lezártam ezt a témát!
szép napot nektek
puszika

....

(Viktor, 2010.08.10 16:43)

Kedves Szilvi! Persze fontos hogy megbeszéljük a gondjainkat, mert így tudunk egymásnak segíteni, de ha ez már egy közösség „kárára” megy vagy menne az nem jó. Persze jó érzés, ha emberek megosztják velünk gondjait, mert akkor bízik bennünk és akkor az már több mint szimpla barátság az már mélyebb dolog. És abban is igazad van, hogy jó, ha elmondjuk gondjainkat én nekem nem is ezzel volt bajom pont azzal, hogy nem mondják el egyesek, ha bajuk van így viszont nem tudunk rajta segíteni és most is ez miatt volt már némi feszültség , mert néhányan nem jöttek el így nem lett fellépés ez 2 oldalról is kellemetlen volt egy a csapatban mert aki készült annak rossz volt és aki beharangozta a családnak és utána meg le kellett mondani . Persze fontos hogy hogy tálaljuk a dolgokat sok múlik rajta de úgy gondolom hogy tisztelet tudóan írtam le amit gondoltam. Persze én is elgondolkodom a leírtakon de úgy érzem, még sokat ebben az ügyben nem tehetek de amiben tudok segítek. És én is köszönöm az őszinteségedet. Neked is szép napot 
Márk! Nem lesz, itt vérengzés szépen megbeszéljünk gondjainkat és minden helyre jön. Persze abban is igazad van, hogy ki ezért ki azért nem tud jönni de, van olyan is, aki nem is akar és legalább annyit mondana hogy ő már nem akar és akkor lehet számítani hogy smint állunk ha véletlen lenne egy fellépés. Igen és nem fogunk senkit lezúzni 

Meglepődtem...

(Szilvi, 2010.08.10 15:49)

Az az igazság, hogy meglepődtem Viktor, az írásodon. Azért, mert számomra teljesen természetes, hogy az érzelmekkel, és mindennapi gondokkal kapcsolatos gondokat együtt is megbeszéljük. Ez azért fontos, mert különben hogyan is tudunk valóban őszinték lenni egymáshoz. Számomra megtiszteltetés, ha más megosztja velem a gondját, baját. És tudod, már voltam olyan közösségben, ahol nem mondtunk dolgokat, mert nem mertük vagy nem akartuk, és szétszaladtak az emberek. Inkább érzem magam jól egy olyan társaságban, ahol merünk megnyílni egymás előtt.
Tisztelem az őszinteségedet, de úgy érzem, nem mindig az a fontos, hogy mit mondunk, hanem hogy azt hogyan mondjuk. És úgy érzem, hogy az, hogy egymáshoz a csapattal közelebb kerültünk, fontosabb, mint a dal, vagy a játék adott esetben.
Én mégis köszönöm az őszinteségedet, és kérlek, a leírtakon te is gondolkodj el, mert fontos.
Legyen boldog napod.:)
És Mindenkinek legyen boldog napja.:)

Nono

(Márk, 2010.08.10 15:41)

Azért ennyire nem súlyos ám a helyzet, úgyhogy nehogy már egymás torkának essünk.
Nyilván sokan nem jönnek, főleg nyáron, ki ezért nem, ki azért, de az a meggyőződésem, hogy aki nem akar jönni, az ne is jöjjön. Aki meg most nem tud, az majd jön, ha tud.
Az a rész természetesen igaz, hogy nem megyünk sehova, ha csak egy ember is van, aki nem velünk egy irányba húzza a szekeret, de ők hadd menjenek akkor másfelé.
De azért ne gorombáskodjunk egymással, mert biztos vagyok benne, hogy vannak páran, akik elkerekedett szemmel olvassák az alábbiakat, és nem értik, hogy mi van. Őket meg nem szeretnénk látatlanba lezúzni, ugye?
Igen.

hm....

(Kitty, 2010.08.10 13:14)

Mint ahogy mondtam nektek a Viktor az a fajta ember, aki kimondja, ami a szivén az a száján! és megmondom őszintén nagy igazság van abba amit irt, és tényleg egyes embereknek el kellene gondolkozni, hogy akarja e folytatni vagy sem....ha igen ha nem akkor is szóljon, hogy tudjuk kire számítsunk egyáltalán. igazából sokat nem tudok hozzáfűzni,hisz a Viktor mindent elmondott....na sziasztok

vlemény

(Viktor, 2010.08.10 00:07)

Sziasztok! Eddig nem nagyon írtam ide hisz ujj voltam vagyok is, még de úgy érzem most jött el az ideje, hogy hozzá szóljak az elmúlt próba eseményeihez. Szóval alapvetően egy gyorsan barátkozó személy vagyok ez most se volt máshogy nagyon jó a csapat (akit ismerek) könnyen feloldódtam jó volt ez a pár próba, ami voltam. Sajnos a múlt heti próbának csak a végére értem oda keveset voltam, de elég volt ahhoz, hogy leszűrjem, vannak itt gondok méghozzá elég nagyok!!! a csapatnak van egy fele, akit eddig megismertem ők lelkiismeretesen járnak is próbára van olyan, aki nyári szünetben nem tud jönni ez oké érthető, de van olyan is, aki kecskeméti és nem veszi a fáradtságot, hogy bejöjjön ezt nem értem ,hisz ahhoz hogy produkálni tudjunk, valamit ahhoz együtt kell dolgoznunk minél jobban összecsiszolódtunk annál jobbak leszünk és ez fontos de ez nem megy ha a próbákon vagyunk kb. 6-7 ez nulla egy színvonalas produkcióhoz nulla. És a munkába vagy hobbiba ki minek nevezi az érzelmeket nem lehet belevinni az a magán élet mikor valaki elmegy dolgozni az becsukja otthon az ajtót a családi gondjait ott hagyja mikor haza megy a munkahelyről akkor pedig a munka helyi gondokat hagyja otthon. jó kis csapat lenne ha ezek a gondok megoldódnának vagy ezeket megbeszélnétek egymással ! de mindenkinek a sajt döntése persze hogy bejár-e vagy nem, de ha nem akkor legalább annyit tegyen, meg hogy be megy és annyit mond bocsi, de én nem akarok tovább ebbe benne lenni, mert ő meg ő zavar ,vagy mert nem és kész!! Gondolkozzon, el mindenki mit akar, és ha van baja szoljón, mert az nem igazságos, ha van pár ember, aki foggal, körömmel harcol, hogy menjen ez a „buli” és legyen minden oké és oda tesz mindent a másik meg sza..krá .
Remélem senkit nem sértettem meg ezzel, ha igen szóljon és megbeszéljük és előre is bocsi!

próba

(Kitty, 2010.08.05 09:23)

sziasztok!

szerintem tök jó volt tegnap beszélgetni kicsit igy legalább mindenki nyugodtabb lesz szerintem! Kellett is ez már sztem....bocsi h nem tudtam most sokáig maradni de jövöhéten ott leszek,míg nem megy a buszom!

Fellépés

(Márk, 2010.08.03 15:19)

Szevasztok!
A hírszerzők beszámoltak egy leendő fellépésről augusztus 21. -én délután Tiszaalpár cityben. Ez egy szombat. Egy órát kéne tolni. Lécci jelezzen vissza, aki tud jönni, mert úgy szervezzük az utazást is, meg a műsort is.
Ide írjátok be, ha ráértek.

....

(Kitty, 2010.07.26 16:18)

na milyen ötletrohamod???? mesélj valamit! vagy csak szerdán???akkor ha szerdán is énekelünk, akkor gyakorolok otthon!

tervek

(Márk, 2010.07.26 16:06)

Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett az éneklés, most is ezen a vonalon megyünk tovább, meg komoly ötletrohamom is támadt a Jekyll és Hyde -dal kapcsolatban, úgyhogy lehet készülni. :)

hyawata@freemail.hu

(Éva, 2010.07.22 20:32)

Köszönöm az együttérzést, nagyon jólesik, hogy lelkileg támogattok. Büszke vagyok rá, hogy ilyen csapatban lehetek...
Nem tudom, mikor tudok újra próbára menni, valószínú csak augusztusban. Állítólag akkor jön valaki dolgozni szegény Ancsa helyett.
Nagyon hiányoztok, Szilvinek utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Üdv mindenkinek, s jó nyarat kívánok!

próba

(Kitty, 2010.07.22 12:30)

hali! a tegnapi próbán tök jól éreztem magam, mégha kevesen is voltunk, de nagyon jó volt újra énekelni!! bár a végére kicsit elfáradtam, de akkor is nagyon jó volt!! köszikeeee!!

újra itthon

(Szilvi és Robi, 2010.07.18 11:32)

Sziasztok!

Tegnap éjjel hazaértünk a Balatonról. Nagyon jó volt, nagyon meleg, és nagyon BALATON.:) Elfáradtunk a melegtől, de azért az egészen más fáradtság. Igazi magyar tenger ez a mi Balatonunk...
köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket, nagyon-nagyon jól esett a lelkemnek és Robitól ott a Balatonnál kaptam egy tortát, és családi körben megünnepeltük, hogy 31 éves lettem. Olyan jó, hogy az embernek ilyen családja van, még ha néha házisárkány vagyok is.:)

Évi, együtt érzek Veled. Erőt és kitartást kívánok neked. Nagyon várunk szerdánként, a lelkedet támogatni.

Mindenkinek kívánok szép nyarat, és szerdán megyünk próbára.

Szeretettel küldök Mindenkinek egy nagy ölelést, Robival együtt: Robi és Szilvi

válasz

(Kitty, 2010.07.16 10:27)

Márk, nyugi....a Viktor egyhamar nem fog sehova se menni, főleg Pestre nem, úgyhogy nyugodtan főzhet nekünk, mert még egy jó darabig itt lesz, mig nem végez a sulival!!úgyhogy lehet fűzni a főzéssel kapcsolatba...
na jóklegyetek
jah, találkoztam szerdán Ginával és üdvözöl mindenkit!jólvan, elvan,...és ennyi...

Mindenkinek

(Márk, 2010.07.15 14:34)

Megjöttünk már a szakácsokból! Volt egy, aztán már az is elment Pestre. :)
Erről jut eszembe, hogy felhívott a múltkor, és azt mondta, hogy szokta nézni az oldalt. Integessetek neki!
Laci, ha itt vagy szólalj fel!
(És viszem a cuccot a tűzoltóságra, ígérem. :))

Évinek

(Márk, 2010.07.15 14:32)

Remélem elfogadod a részvétnyilvánításunkat. (Azt hiszem a többiek nevében is írhatom.)
Legyen neki könnyű a föld!

szóval....

(Kitty, 2010.07.13 12:02)

Igen, Klári, a Viktor az, akivel borutcába is találkozhattál és volt a próbán és nagyon jól érezte magát!!Én tudnék róla mesélni hidd el, de nem teszem, majd megismered(ismeritek) annyit elárulhatok, hogy egy nagyon jó lelkű srác, aki sokat beszél, meg jó poénokat nyom, és ha kell, mindig kiáll az igazáért..néha kicsit túlzásba is viszi, de általába megéri neki harcolni!Imád főzni(szakácsnak készül) és nagyon jól is főz, sok minden érdekli...(ezeket majd megkérdezitek tőle) egyszóval nagyon imádom őt, és örülök hogy tagja lett a csapatnak!!! Augusztus 21.-én nem tudok menni, mert akkor csinálom a szülinapi bulimat otthon(ha minden igaz és összejön) de az utána lévőre talán eltudok menni, azt majd megirjátok mikor és hol stb....
na szép napot mindenkinek, és Klári HIÁNYZOL nekem is meg sztem a többieknek is...


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42

Következő »