Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv

2009.09.10

Kedves Látogatók, Barátok, Ismerősök, KASZSZ tagok!

Ezt a Vendégkönyvet azért hoztam létre, hogy az oldallal, a csapattal, a fellépésekkel és egyebekkel kapcsolatos megjegyzéseiteket, véleményeiteket, örömötöket, bánatotokat ide be tudjátok írni!

 

Jó fórumozást kívánok!

 

K.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kaszsz őszi koncert

(Kitty, 2010.11.30 13:08)

Jut eszembe...elmondanék pár dolgot a koncertünkkel kapcsolatba...többnyire a visszajelzések azoktól, akik részemről voltak ott, igy csak azt mondom el!
Tehát: nagyon tetszett nekik az előadásunk, mindenki nagyon jó volt, a Lacitól viszont elvoltak ájulva!!!!aztmondták hogy neki SZÍNHÁZBAN lenne a helye!!!A Klárira aztmondták nagyon jó a mozgása! :-), Évire meg hogy jól álltak a dalok neki!!!de mindenki nagyon tetszett nekik!Viszont: hiányolták a mikrofont, ugyanis volt olyan, akinek az énekét egyáltalán nem lehetett hallani!Tehát már beszéltük Márkkal, hogy a következő projekt ez lenne!A másik, hogy nagyon szépek voltak a dalok meg minden, csak azt mondták, jobb lenne úgy fölépíteni, hogy egy síros,egy vidám, egy síros, egy vidám...de ez megbeszélés kérdése!Végülis ez az ami fontosabb volt!Aztán amit én mondanék, hogy érdeklődnek felőlünk itt heténybe is mégpedig a polgármester asszony, aki tudna nekünk fellépéseket szervezni(anyukám mesélt neki rólunk) nekünk, tehát mivel sokan érdeklődnek, sokan kérik a honlapunk címét stb..viszont itt azonkívűl hogy kik vagyunk és mit csinálunk nem sok minden mást tudnak meg, tehát az ötlet a következő: Nekem van otthon a gépemen jó pár videó rólunk, amik a fellépéseken készültek, igy azt ide fel tudnánk tenni, hogy akik érdeklődnek, azt is meg tudják nézni mit csinálunk, milyenek vagyunk stb....mit szóltok? igazából csak egy üres DVD-re lenne szükségem és én kíirnék akkor párat!ok?
majd irjátok meg a véleményeteket!
köszi puszi
Szép Napot!

szerda

(kitty, 2010.11.30 13:00)

Sziasztok!
Mi lesz holnap? lesz egyáltalán próba? valaki mondjon valamit!! :-)
kösziiii

...

(Kitty, 2010.11.29 08:52)

Hali!
Épp kérdezni akartam hogy hol leszünk szerdán, de ezek szerint még senki nem tudja!hát ez gáz....mi lesz igy velünk??? :-( én nem tudok semmi helyet az tuti..sajna..ha valamit tudtok akkor szóljatok..meg irjátok ide is ki!köszi
:-))

:))))

(Szilvi, 2010.11.28 21:36)

Egyébként tök jót levelezek magammal itt az oldalon, ami azért nem baj, mert amúgy is tudjátok, hogy bolond vagyok.:)

De azt még el szerettem volna mondani, hogy Márk szerencsésen hazatért magyar földre.:)-ugye nem baj, hogy beírtam?:)

Szép estét Mindnekinek.:)Jó, hogy Vagytok.:)

:))))

(Szilvi, 2010.11.28 21:29)

Szép estét Mindenkinek.:)

Ghymest hallgatok, a Szikraszemű albumot-bocsánat, ha nem lehetett volna így beírni, fogalmam sincs, szabad-e vagy sem-, de olyan hatással van rám, hogy...azt hiszem, megint nagy dolgot csinálnak, ez valóban világzene: a világon mindenkinek hallgatnia kellene.:)
És nagyon erősen gondolkodom én is, hogy hol lehetnénk szerdán, mert valahol lennünk kell.:)
Mindenkinek csodaszép estét kívánok.:)

És ma sokat énekeltem, és nagyon jól esett.:)

szerdai próba

(Szilvi, 2010.11.23 21:32)

Sziasztok!

A holnapi próba-11.23.-elmarad. Jövő hétre keresünk helyet. Ha van ötletetek, akkor írjatok légyszíves, jó?
Márk megérkezett Angliába, innen kívánom, kívánjuk-azt hiszem, ezt Mindenki nevében írhatom-, hogy érezd nagyon jól magad.

Jó éjszakát Mindenkinek!

szerdai fellépés.:)

(Szilvi, 2010.11.21 08:40)

Sziasztok!:)

Szeretném megköszönni, hogy részese lehettem a szerdai fellépésnek, ami számomra nagyon nagy élmény volt. Első alkalommal tudtam, mertem a közönség szemébe nézni, ami nekem óriási lépés. És bár tudtam, hogy hol, mit rontottam, valahogy az érdekelt leginkább, hogy nagyon élveztem az éneklést. Izgultam is, de ez most valahogy más volt. A hetényi fellépés volt nekem ehhez hasonlóan nagy élmény, amikor az éneklést úgy is tudtam élvezni, hogy izgultam, és rontottam.
Mindenkinek hálás vagyok, hogy nem engedtétek, hogy abbahagyjam az éneklést. Nagyon szeretlek Benneteket, Mindenkit a Kaszszban. Ez a család nekem nagyon sokat jelent. Köszönök Nektek Mindent.

Szép napot kívánok Mindenkinek.

infó

(Kitty, 2010.11.08 14:11)

helló Mindenki!
Értesíteni szeretnélek titeket, hogy Márkkal azt beszéltük, hogy az előadás előtt egy főpróbát kellene tartani, ami jövöhéten(november 15.-én hétfőn,6órakor lenne, ahogy szerdán is menni szoktunk), és akkor mindenki átismételné mégegyszer a dalokat, megbeszélnénk egy-két részletet és ennyi.... aki nem tud jönni, szóljon! A másik amit mondani szeretnék,(persze ez csak az én véleményem) hogy jó lenne, ha a koncert nemcsak abból állna hogy énekelünk, hanem mindenkinek kellene valami minimális koreográfiát kitalálni a választott dalhoz, hogy kicsit mozgalmasabb legyen!A Sose sírhatsz ha fáj c.dalocskára is kitalálhatnánk valamit....nem?csak picit legalább! Aztán volna még egy dolog, ami szintén csak a véleményem és nem okoskodni akarok...Én úgy gondolom, hogy ha MINDENKI azt szeretné, hogy ez a fellépés jól sikerüljön, akkor ehhez nem csak az kell hogy próbán elénekeljük a dalokat és kész...hanem otthon is a sok sok gyakorlás!!mivel 1héten 1szer van próba, igy sajnos ez fontos lenne!!!és az is!Tehát tök jó lenne, ha egy fantasztikus, hiperszuper előadást csinálnánk meg hisz nagyon ügyik vagyunk nem??? de ehhez az kell, hogy mindenki nagyon akarja!!!!!!én akarom az tuti... :-))
Bocsi ha valakit megbántottam, vagy ilyesmi de csak a véleményem mondtam el!
Köszi hogy elolvastátok
Puszi mindenkinek!!!

laptop

(Lala, 2010.11.05 18:40)

halóka
szerdán nem tom odadni a laptopot, nem leszek kecsón és viszem magammal
remélem nem gáz
:S

kedves idézet.:)

(Szilvi, 2010.11.02 20:07)

Sziasztok.:)

Tudom, hogy nem itt a helye ennek az idézetnek, de ezt most akkor is ide teszem, mert úgy érzem, Mindenkinek hasznára válhat. Talán nem az egész, de ha már egy mondat, egy szó eljut hozzánk, már megérte.:)

Szép estét Mindenkinek.:)Szeretlek Benneteket.:)

BOLDOGOK, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek. BOLDOGOK, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell szüntelen azt tenniük, amit mindenki tesz. BOLDOGOK, akik csodálkoznak ott is, ahol mások közömbösek, mert örömös lesz az életük. BOLDOGOK, akik tudják, hogy másoknak is lehet igaza, mert békesség lesz körülöttük. BOLDOGOK, akik nevetni tudnak önmagukon, mert nem lesz vége szórakozásuknak. BOLDOGOK, akik meg tudják különböztetni a hegyet a vakondtúrástól, mert sok zavartól kímélik meg magukat. BOLDOGOK, akik észreveszik a diófában a bölcsőt, az asztalt és a koporsót és mindháromban a diófát, mert nemcsak néznek, hanem látnak is. BOLDOGOK, akik lenni is tudnak, nemcsak tenni, mert megcsendül a csöndjük és titkok tudóivá válnak. Leborulók és nem kiborulók többé. BOLDOGOK, akik mentség keresése nélkül tudnak pihenni és aludni, mert mosolyogva ébrednek fel és örömmel indulnak útjukra. BOLDOGOK, akik tudnak elhallgatni és meghallgatni, mert sok barátot kapnak ajándékba és nem lesznek magányosak. BOLDOGOK, akik nem veszik túl komolyan önmagukat, mert környezetük megbecsüli őket. BOLDOGOK, akik figyelnek mások hívására anélkül, hogy nélkülözhetetlennek hinnék magukat, mert ok az öröm magvetői. BOLDOGOK, akik komolyan tudják venni a kis dolgokat és békésen a nagy eseményeket, mert messzire jutnak az életben. BOLDOGOK, akik megbecsülik a mosolyt és elfelejtik a fintort, mert útjuk napfényes lesz. BOLDOGOK, akik jóindulattal értelmezik mások botlásait, akkor is, ha naivnak tartják őket, mert ez a szeretet ára. BOLDOGOK, akik gondolkodnak, mielőtt cselekednének, és imádkoznak, mielőtt gondolkodnának, mert kevesebb csalódás éri őket. BOLDOGOK, akik el tudnak hallgatni, ha szavukba vágnak, ha megbántják őket, és szelíden szólnak, mert Jézus nyomában járnak. BOLDOGOK, akik mindebből meg is tudnak valósítani valamit, mert életesebb lesz az életük.

....

(Kitty, 2010.11.01 21:30)

Halika
Kriszti én már küldtem pár dolgot magamról....igaz a Márknak ... nem tom ez baj e...de elküldhetem neked is!
Szép estét mindenkinek!

hyawata@freemail.hu

(Éva, 2010.11.01 18:48)

Drágáim!
Szerdán csak villámlátogatásra érkezem, este megyek dolgozni. Ezért szeretnék elsőnek énekelni, 18,25-kor már lépnem kell.

szombat este

(Kriszti, 2010.10.30 19:42)

Sziasztok!
Szerkesztgetném a honlapot, csak kellenének infók hozzá....várom ám még mindig.
És megyek majd valamikor, lassan ott leszek. Örülök, hogy jól érzitek magatok a bőrötökben, meg énekileg is, csak így tovább. És gyakoroljatok sokat (rólam ne vegyetek példát, én már nagyon régen énekeltem....).
Eljöhettek énekelni, csak még nem tudom mikor....de lassan helyre teszem az időbeosztásom, lassan, és megoldjuk.
A koncertre meg készüljetek, sok sikert mindenkinek, remélem eljutok. :)

Szép estét!
X faktoros estét!

mindenkinek

(Kitty, 2010.10.30 18:52)

Sziasztok!
Szóval lehet hogy tényleg lendületes vagyok de ez valószínű azért van, mert imádom amit csinálok, csinálunk..nekem munka után eleve egy nagyon jó kikapcsolódás hogy mehetek énekelni, és talán ez is feltölt egy kicsit!Igen Kriszti megvagyunk és jól vagyunk....csak valaki hiányzik a csapatból...nemtudod ki lehet az? :-P siess hozzánk ahogy tudsz!Én bizti nagyon készülök a koncertre, de azthiszem ez mindenkivel igy van, és elég jól is megy ez a dolog...vagy tévedek?Évinek meg teljesen igaza van abba amit irt Szilvivel kapcsolatba, szóval ehhez már nem fűznék többet én se.És tényleg jó ötlet ez az összejövetel mit szóltok?
na jó hétvégét mindenkinek!
puszi

hyawata@freemail.hu

(Éva, 2010.10.30 14:17)

Szilvi!

Aki a fantomot így elénekli, az nekem ne bizonytalanodjon el! Nagyon jól csinálod, amit csinálsz, csak ezt hidd is el! Szerintem is próbán kívül is összejöhetnénk páran, csak úgy énekelni. Nekem sincs mindig időm próbára menni. Jó dolgokat alkothatunk csak úgy magánszorgalomból.

:)))))

(Szilvi, 2010.10.30 09:17)

Sziasztok.:)

Először is, azt hiszem, találó a kifejezés, miszerint Kitti, nagyon lendületes vagy.:) Ez nem baj, biztatásként értelmezem.:)
Kriszti, elmosolyodtam, ahogy megláttalak közöttünk, mert nagyon örülök, hogy azért így vagy úgy, de azért velünk vagy.:) Ha tudsz jönni közénk, annak nagyon örülünk.:)Hogy minden oké-e, nem tudom. Az én házam táján az éneklésben való elbizonytalanodás a fő vonal, amit próbálok rendbe hozni, és ha lehetne, akkor elmennék énekelni Hozzád, de tudom, hogy nagyon sokat dolgozol.
Szerintem sokat dolgozunk most azon, hogy jól sikerüljön a következő "megmérettetés".
Valamikor sütnék Neked sütit.:)

Mindenkinek ragyogó napot kívánok.:)

:))))))

(Kriszti, 2010.10.29 21:18)

Sziasztok!

Mi újság a kaszsz háza táján? Mi van Veletek? Minden oké? Megpróbálok ám elmenni próbára, csak nem olyan egyszerű....de ez van.Remélem jól vagytok, jól megy az éneklés, gyakoroltok sokat. :)
Adjatok ám magatokról hírt!

Jó hétvégét!

:DDD

(Márk, 2010.10.27 13:56)

Azt hiszem jellemezhetünk úgy, Kitti, hogy lendületes vagy?

hali

(Kitty, 2010.10.25 10:20)

Igen-igen...itt vagyunk!! és szoktunk is irni, mint én is, csak mostanában nem volt mit...szóval rendben készülünk a szerdai próbára, legalább is én biztos!Szilvike te meg felejtsd el ezt a hülyeséget, hogy abba hagyod meg minden!!! kár volna!kicsit több önbizalom!! nekem se volt eddig sok, de mióta felléptünk heténybe, és kiálltam hetény előtt(sajna túl sokan nemvoltak) azóta nőtt azért egy kicsit szóval nekem se mindig úgy megy az éneklés ahogy szeretném, de nem adom fel mert IMÁDOM!!!!ha te is szeretsz énekelni, meg velünk lenni, akkor folytatnod kell!!! ok??
na puszi

Itt vagyunk.:)

(Szilvi, 2010.10.24 16:26)

Sziasztok.:)

Még vagyunk ám.:) Csak keveset és ritkán...de már várom a próbát szerdán, ha tudok menni.:) Köszönöm mindenkinek a biztatást. Én abba szerettem volna hagyni az éneklést, és sokat segít a biztatás. Nehéz időszakom van, ami az éneklést illeti, elég nehéz. Köszönöm, hogy vagytok.:)

Szépséges estét Mindenkinek.:)

Szilvi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

Következő »