Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv

2009.09.10

Kedves Látogatók, Barátok, Ismerősök, KASZSZ tagok!

Ezt a Vendégkönyvet azért hoztam létre, hogy az oldallal, a csapattal, a fellépésekkel és egyebekkel kapcsolatos megjegyzéseiteket, véleményeiteket, örömötöket, bánatotokat ide be tudjátok írni!

 

Jó fórumozást kívánok!

 

K.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Králinak

(Lala, 2010.02.01 15:24)

te miről beszélsz? kiket kergettél az őrületbe?
mindenkinek van olyan dolog az életében, amiért izgul és ez jó, nagyon jó, mert ezek a dolgok visznek előrrébb
és aki ezt nem tudja tolerálni, az így járt
:)
és Králi, tudjuk, hogy nem vagy hisztis pi...a, ott vagy már, illetve itt vagy már egy ideje a csapatban... ismerünk már valamennyire
:)
most már tudod, hogy mi úgy is szeretünk, ha némelyik dal miatt jobban aggódsz, mint a többi dalért
:)

nohát

(Králi, 2010.02.01 10:23)

Nohát, mióta nem jártam erre, azóta felszaporodott az olvani való...De jÓ :D:D ha kicsit megkésve is, de reagálok néhányótokra. jah nem először elmondom asaját élményeimet...
No.1.: Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket az őrületbe kergettem az önbizalmatlanságommal, és hisztijeimmel. Komolyan nem szerettem volna ilyen műbalhét vagy mit, csak tényleg nagyon féltem attól a daltól, de el akartam énekelni, hogy azoknak is tugjak új élményt nyújtani akik már hallhattak korábban énekelni( itt most az ilyen jó régi barátaimra gondolok) és tudom, hogy hülye vok, mert ilyen megfelelési kényszereim vannak, és hogy nem kéne hogy legyenek, mert ha a barátaim , már pedig tényleg azok, akkor mindennek örülnek, amit nyújtok nekik. Meg ez kellett kicsit nekem is, hogy saját magamnak bizonyítsak vagy mi... Persze az előadáson nyújtott szereplésemnélmár hallottam jobbnak magamat abban a dalban, de nem baj, mert akkor is jól esett elnyomni:D és köszönöm nektek a türelmet és a bíztatást, mert tök jó volt ám nézni titeket, miközben énkeltem és láttam rajtatok, hogy annyira nyomjkátok nekem az energiát, és láttam az arcotokon, hogy szinte velem együtt feszültök a dalban, és ez... húúúú... szval nagyn jó érzés volt, úgyhogy köszönöm nektek:D

No.2.: Most a ti összes dalotokról fogok beszélni. Mindkét este anniyra jó volt nézni titeket kívülről, meg a próbákon is, mert tökre éreztem, hogy menniyre imádtok énekelni, és hogy ezeket a dalokat is mennyire szeretitek, és mint közönségben ülőként is néztem az arcotokat egymás dalánál is, és akkor is láttam, hogy teljesen oda figyeltetek egymásra és ez is csudi jó érzés volt.

No.3.: és Akkor mostmár nem sorszámozok így, hanem leírok mindent ömlesztve.
Szval Köszönöm Lala a biztatást, és üdv újra teljesen hívatalosan is közöttünk <3
Évi és Kitti! Anniyra sajnálm, hogy nem tudtatok velünk tartani múltkori estén, de majd jól bepótóljuk!
A(z ideiglenes) távozóktnak pedigsoksikert kívánok, és nagyon szeretlek titeket, és sztem ennél jobb táozás nem igen lehtne, mert ez emelt fővel történt, és így volt szép:D És nagyon vissza várunk Titeket!
ÉS köszönöm mindenkinek a mind a 2 este utáni forrócsokizástis, mert az is tök jó érzés volt. csak tök spontán ültünk és ott voltunk egymásért.
oké akkor asszem most ennyi... remélkem hagyja a gép hogy elküldjem...

Füles maci

(Lala, 2010.02.01 06:47)

Jóóóóóóóóééjt gyeereekeek, búúcsúúziik aa Füülees máááááááááááraaaaaaa
Búújjaatook tii iis bee haamaar aa jóó puuhaa áááááááágybaaaaaa
valami ilyesmi
Gina, ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor írj
:)

LADZLÓ ?????

(Laci, 2010.01.31 10:31)

Hennye noh XD
most vettem észre hogy a Tagok leírásnál a nevem Horváth Ládsló XD
elégé érdekes ^^ amúgy meg adatok iwiw-en ott vannak ^^

Búcsú?!

(Laci, 2010.01.31 10:23)

Üdvözletem mindenkinek.
Aláírom hogy elmegyek egy kis időre de sors útjai kifürkészhetetlenek, szóval még vissza is térhetek, stb...
Szóval nem gyászolni engem mint egy halottat (x.x) igen is élek ^^
Most felmegyek Pestre egy kis időre de a vizsgázás miatt még vissza térek Kecskemétre és innentől kezdve kitudja mit hoz a sors :)

Na a lényeg nem hiányolni stb!
Meg hut, a ha minden iguz még fringen még leszek (ha jól írtam) x]

Videjó

(Gina, 2010.01.30 14:19)

http://www.youtube.com/watch?v=RXg-2Us3NRY

Ez itten a Babi néni meséje. Mindenki nézze meg kötelező jelleggel.

:D Tetszeni fog

kaszsz vizsgakoncert

(Kriszti, 2010.01.30 12:24)

Véget ért a kaszsz koncert így januárra. El kell mondanom, hogy nagyon jól éreztem magam mind a két estén, régen láttam már a csapatot ennyire felszabadultnak és ennyire összetartónak. Ehhez nem tudom, hogy mi kellett, nem is érdekel, a lényeg az hogy igen, megcsináltuk, megmutattuk, hogy jó kis csapat vagyunk mi. Mindenkit szeretnék megdicsérni, majd szóban is megteszem. Büszke vagyok arra, hogy ki mertetek állni a közönség elé, felvállalta mindenki a saját egyéniségét.
Nagyon fognak hiányozni ők hárman, de ennek ezek szerint így kellett lennie.
Gina, még akkor adósok vagyunk egy bögrével! :)
Szerdán találkozunk, addig is kellemes hétvégét!

elismerés

(Lala, 2010.01.30 09:16)

szeretném elmondani, hogy
Smuta Attila évek óta "figyelemmel kíséri" kicsiny csapatunkat és mindig volt/van egy-két építő jellegű megjegyzése, amit Krisztivel vagy Márkkal szokott megosztani
én pedig titkon mindig vártam, hogy egyszer engem is az a megtiszteltetés ér, hogy nekem is mond valamit, hogy egyáltalán szól hozzám, mert rettentően ügyes, tehetséges embernek tartom, így ha ő mond valamit, azt nyilván nem ok nélkül mondja
és gyönyörű hangja van
és tegnap este megtört a jég, odajött hozzánk és gratulált!!! életem első beszélgetése Smuta Attilával egy gratuláció volt, tőle nekem!!! megérte kivárni
:D
azt mondta, jók vagyunk és ügyesek!!!!
nos, mivel én tegnap nem sokat zingöltem (másfajta részemet vettem ki az estből), így úgy gondolom továbbítom Smuta Attila üzenetét (jah, amúgy ő Regi apukája ám)
szóval srácok:::
JÓK VAGYTOK!!!!!!!!!!
:)
(de mi ezt eddig is tudtuk)
:D
tudom, hogy jól esik a pozitív visszajelzés, szóval tudjatok róla, hogy ügyesek vagytok mind-mind
:)

péntek este

(Kitty, 2010.01.30 08:10)

Annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott megnézni titeket, de kiderült, tök váratlanul, hogy bent kellett maradnom a munkahelyen, mert a föncinek nagyon fontos volt, hogy az emailek mindenkinek ki legyenek küldve, meg hasonlók...szóval nagyon útáltam tegnap Őt, de sajna nem tudtam mit csinálni!Azthiszem sokan voltak már ilyen helyzetbe!!Ne haragudjatok, de ha el is indultam volna, kb akkorára értem volna be, mire vége lett!Pedig szerettem volna menni... :-( (útálok dolgozni....de csak ilyenkor!)meg azt is útálom hogy nincs kocsim! Mert azzal minden gyorsabb lenne....na mindegy! ez van...!Igy az olvasottak alapján csak gratulálni tudok mindenkinek, hogy ügyes volt!(bár ezt tudtam mindig is....hisz itt mindenki ügyes nem?)
Na jó hétvégét mindenkinek!

prezentáció

(Lala, 2010.01.30 06:50)

engem ért az a megtiszteltetés, hogy először írhatok a tegnap esti koncertől, mint résztvevő
elöljáróban annyit, hogy Éva, igen, jól tudod!!!
emberek! a tegnap este szuper volt!!! komolyan. tudom, ez elcsépelt és sablon, de tényleg mindenki jó volt!!! majdnenm minden dal alatt sírni akartam (valljuk be, Laci dzsinije alatt nehéz sírni...). sőt, volt amelyik alatt sírtam is. :)
szupercsúcs volt mindenki, nekem mindenki nyugodtabbnak tűnt, mint múlt héten. és a dalok átjöttek, igazán úgy tűnik, hogy sikerül megmozgatnotok az emberek érzelmeit. :) az enyémeket is.
külön gratulálok annak, aki "összetört" az előadáson, aztán összeszedte magát, és újból fölállt és csodásan kirázta kisujjból a dalát!!! :)
még egyszer búcsúzok Regitől és Lacitól!!! kézéslábtörést odafönt, "affektafalván" és érezzétek jól magatokat!!!
és Ginától is búcsúzok újra, mert aki nem tudná, Gina is most más vizekre evez... Ginának is kézéslábtörést!!!
és srácok! (mindenkinek szól, nem csak hármójuknak) öröm volt veletek tölteni a tegnap estét. :)

hyawata@freemail.hu

(Éva, 2010.01.30 02:17)

Lala!
Köztünk a helyed!!!
Gratulálok mindenkinek, tudom, hogy ügyesek voltatok.

öööö

(Lala, 2010.01.29 06:53)

hát... ez... aha...
:)
majd igyekszek

és szeretném még elmondani azt is, hogy este gondolkodtam
és eszembejutott Králi, aki jajj, ha nem jön ki a hang, akkor én ezt nem éneklem el... (TISZTÁBAN VAGYUNK VELE, HOGY EZ NEKED FONTOS, MERT TE IS A MAXRA TÖREKSZEL... NYUGODJÁL MEG, ÍGY SZERETÜNK, ILYEN IZGULÓSAN :D) és kijött az a hang, de úgy, hogy... nagyon ööö mondhatom, igazán ott voltál szakmailag... de télleg :)
és Laci, az a rómeós dal... komolyan, eddig ez volt a legjobban sikerült "előadásod", már azok közül, amit én láttam... (és elmondanám, hogy minenkit kitárgyaltunk a háta mögött és a vélemények egyeznek...)
és most beköpöm Márkot, akármi lesz is!!! új szerelme van, úgy hívják Vivi és a mulános dallal nyerte meg Márk szívét... szóval asszem ezt se kell ragoznom
meguntam a dícsérő szavakat
nem ám
:D
de nem fogok mindenkit fölsorolni, most legalábbis nem
:)
legyen annyi elég, hogy MINDENKINEK megvan a maga tehetsége, mindenki szereti a dalait és ez számít!!! mert ez látszik, így a dalok ragyognak és közben aki énekel, az is ragyog
na akkor ragyogó napot nektek!!!

csak én

(Kriszti, 2010.01.28 17:56)

A Lalát visszaraktam a Tagok közé, akár tetszik, akár nem! :))))

csak én

(Kriszti, 2010.01.28 17:52)

A Lalának már megint igaza van, szóval ki nem volt már ott bánhatja (de holnap úgyis hallhatja), szóval a Niké valami csodálatosan-gyönyörűen, és áhítattal adta elő azt a dalt, mindenkit megérintett, mindenki tátott szájjal ült és hallgatta. Szóval, Niké, innen is üzenem, mindenki nevében, hogy csak így tovább. A közönség szeretete a legfontosabb. A többi meg le van........:)))))))))

áhitat

(Lala - alias TÜNDORKÁNY, 2010.01.28 06:47)

szeretném elmondani, hogy
tegnap este, a próba végén
már csak páran voltunk
és Niké elénekelte az egyik dalát, a Mackótestvérből
én, mint DJ ültem a laptop mellett és ment a dal és az tűnt föl, hogy de csönd van
mármint Niké énekelt, de az a bizonyos csend volt alatta, amikor hallani lehet, hogy a többiek figyelnek
szinte kiabált a csönd
és ez nagyonnagyon jó volt
:)
komolyan mondom, én ott ültem "szemben" és néztem az arcokat
és nagyon jó volt látni, hogy ez a dal átjött és ütött és Niké benne volt és hogy
ennek én is részese lehettem
köszi srácok
:D

hyawata@freemail.hu

(Éva, 2010.01.28 06:11)

Köszönöm a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok, jólesett...igyekszem helyrepofozni magam.
Lélekben veletek vagyok, személyesen kicsit később.
Lala!
A TÜNDORKÁNY valóban találó:)))

whehehehehehehehe

(Lala, 2010.01.27 06:41)

most besz...tam a röhögéstől, komolyan
tündorkány
:))))))))))))))))))))))))))))
hát ez kész
de köszi
én már hetek óta ezzel tömöm a kolegák fejét
tunillik tündér vagyok, ha nem tudnátok
:))))))))))))))
(a tündorkányról a tokány szó jutott eszembe)

......

(Kitty, 2010.01.26 22:30)

Gyógyulj meg minél hamarabb Évi és tényleg pihenj sokat, mert az nagyon sokat számít!Lala neked meg igazad volt abba, hogy az élet szép de nem mindig látjuk vagy esetleg látszik annak!Én amúgy is pesszimista ember vagyok, de azért próbálok néha reménykedni, hogy csak lesz ez jobb is egyszer....persze ez a jövő titka!:-( De mindig aztmondom, a REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!

Lalának

(Kriszti, 2010.01.26 19:09)

Nos, eddig is mondtam, hogy boszorkány vagy. Na nem az az öreg, bibircsókos, macskás, hanem a jó értelemben vett boszorkány. Vagy inkább a tündér meg a boszorka keveréke. Így fogalmaznék: Tündorkány, vagy Tündorka. :)

Évinek

(Kriszti, 2010.01.26 19:07)

Kedves Évi! Semmi baj, majd májusban bepótolod, lesznek még rajtad kívül. :)
Csak egyet kérek: PIHENJÉL!!!!! Semmi ne legyen ennél fontosabb. Az éneklést meg most tedd fel a kispolcra addig, amíg meg nem gyógyulsz.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

Következő »